Polițiștii l-au săltat pe un bărbat din comuna Baia care avea mandat de executare pentru pedeapsa cu închisoareaRegional

Polițiștii l-au săltat pe un bărbat din comuna Baia care avea mandat de executare pentru pedeapsa cu închisoarea

S-a ascuns de frică dar și de oamenii legii. Un bărbat din comuna Baia a fost săltat de polițiști atunci când nici nu se aștepta. Acțiunea s-a desfășurat lunea trecută de către lucrătorii secție din localitatea unde domiciliază acesta.

În vârstă de 31 de ani, bărbatul era condamnat la 1 an închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În urmă cu câteva luni el fusese depistat de o patrulă pe un drum județean.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism pe care îl luase de la o cunoștință, fără ca aceasta să știe că el nu deținea permis de conducere.

Pe numele bărbatului se întocmise un mandat de executare pentru pedeapsa cu închisoarea. Mandatul a fost emis vinerea trecută, pe 21 aprilie, de către Judecătoria Fălticeni.

Oamenii legii l-au căutat câteva ore bune pe bărbatul din Baia care nu voia să ajungă la pușcărie. După activități investigative mai ample, lucrătorii de poliție au reușit să-l găsească și să-l rețină pe infractor.

El a fost escortat și încarcerat la Penitenciarul din Botoșani.

Facebook Comments

ȘTIRI