Polițiștii l-au reținut pe un tânăr din Slatina care avea mandat european de arestare emis în GermaniaActualitate

Polițiștii l-au reținut pe un tânăr din Slatina care avea mandat european de arestare emis în Germania

       Accesări: 324

Și furtul are picioare scurte. De asta s-a convins un tânăr de 27 de ani din comuna Slatina care s-a văzut încătușat în urma faptelor infracționale comise în Germania. După ce s-a întors în țară, polițiștii judiciariști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale i-au pus cătușele individului certat cu legea.

Acțiunea s-a desfășurat cu efective sporite, ieri dimineață, pe 7 ianuarie 2016, începând cu ora 6.00. În urma activităţilor investigative desfăşurate, urmăritul a fost localizat pe raza localităţii, imobilizat şi reţinut.

Tânărul de 27 ani s-a întors în țară după ce și-a făcut de cap pe teritoriul statului german în perioada februarie – martie 2015.

Autorităţile judiciare din landul Bavaria au emis un mandat european de arestare pe numele bărbatului din Slatina.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Poliţişti judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sprijiniți de luptătorii SAS (Serviciului de Acţiuni Speciale) şi de colegii din cadrul Secţiei de Poliţie din Mălini în vederea localizării și reținerii persoanei urmărite în temeiul legii.

Persoana căutată de oamenii legii din România și Germania se află acum în arestul IPJ Suceava. Tânărul din comuna Slatina are mandat de arestare preventivă emis de Procuratura orașului Landshut la data de 27 noiembrie 2015.

Rudy Hodl

ȘTIRI