Polițiștii l-au identificat și audiat pe autorul accidentului de la Blocul Turn. Șoferul este din comuna PreuteștiActualitate

Polițiștii l-au identificat și audiat pe autorul accidentului de la Blocul Turn. Șoferul este din comuna Preutești

       Accesări: 5239

Caz rezolvat în mai puțin de 24 de ore. Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni l-au identificat luni dimineața pe autorul evenimentului rutier de la Blocul Turn care, duminică seara, a fugit de la locul accidentului. Șoferul este un bărbat de 47 de ani, cu domiciliul comuna Preutești.

El a fost chemat la audieri.

Conducătorul auto a lovit pe trecerea de pietoni o tânără, în vârstă de 25 de ani, din București, care traversa regulamentar.

Femeia, ofițer în cadrul Școlii de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni, s-a ales cu contuzii în zona șoldului și acuza dureri la coloana vertebrală.

Lovită pe trecerea de pietoni

Incidentul s-a petrecut duminică seara, la ora 19.20, în zona Blocului Turn, într-o zonă iluminată, marcată, și semnalizată prin indicator, pietonul fiind lovit pe trecerea de pietoni.

După accident, șoferul, cu domiciliul în satul Arghira, nu a oprit, ci a mers mai departe.

Bărbatul și-a continuat deplasarea spre Strada Sucevei, după care, a schimbat direcția de mers spre Strada Mihai Eminescu. El conducea un Volkswagen Sharan, înmatriculat în județul Iași, cumpărat de la o persoană din Pașcani.

Imediat după accident, oamenii legii au organizat filtre în tot județul pentru prinderea autorului. Luni dimineața, după identificarea acestuia, polițiștii Biroului Rutier Fălticeni l-au chemat la audiere.

Șoferul s-a panicat

Atât victima, cât și un martor al accidentului au reținut numărul mașinii. Polițiștii l-au identificat în baza de date, iar luni dimineața l-au identificat pe șoferul făptaș.

În cadrul audierii, conducătorul auto de 47 de ani le-a spus polițiștilor că a plecat de la locul accidentului pentru că s-a pierdut cu firea, s-a panicat.

La scurt timp după producerea incidentului, șoferul unei mașini ce aparține Poștei Române a oprit în fața trecerii de pietoni, iar un alt martor al accidentului a sunat la 112. Victima a fost transportată la spital de un echipaj al Ambulanței Fălticeni.

Evenimentul rutier a fost surprins de camerele video de supraveghere montate în intersecția din zona Blocului Turn.

Pe numele șoferului din Arghira s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea procurorului sau a organelor de poliție.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI