Polițiștii fălticeneni i-au potolit „setea” de viteză. Bucureștean amendat de două ori în două zileLocal

Polițiștii fălticeneni i-au potolit „setea” de viteză. Bucureștean amendat de două ori în două zile

       Accesări: 7051

Graba scoate bani frumoși din buzunarele vitezomanilor. Este și cazul unui șofer din București care a uitat cu câți kilometri la oră ai voie să conduci prin localitate. Polițiștii fălticeneni l-au surprins în timp ce gonea pe DN2, între Drăgușeni și Vadu Moldovei.

Oamenii legii se aflau cu o mașină neinscripționată și cu pistolul radar.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, se deplasa zilele trecute la volanul unui Ford Mondeo cu 145 km/h pe raza localității Oniceni, cu peste 95 km/h față de viteza reglementată printr-un indicator rutier.

Șoferul bucureștean a primit amenda maximă, de 2.900 de lei, și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

A doua zi, la nici 24 de ore de la prima amendă, un alt echipaj al Poliției Rutiere Fălticeni l-a surprins pe același conducător auto cu 106 km/h pe raza localității Boroaia.

Oamenii legii i-au aplicat, din nou, amenda maximă, de 2.900 de lei.

Întrebat de către polițiști care este motivul grabei, șoferul le-a răspuns că este venit în zonă să facă turul mănăstirilor din Bucovina și din județul Neamț.

Într-un clasament al vitezomanilor amendați anul acesta de Biroul Rutier Fălticeni, bucureșteanul se află pe podium alături de un șofer din Fântâna Mare și un ieșean, surprinși tot pe DN2, între Drăgușeni și Vadu Moldovei, cu viteze de 147 și respectiv cu 151 km/h.

Numai în luna septembrie, polițiștii fălticeneni au reținut 75 de permise pentru nerespectarea regimului vitezei pe drumurile publice.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI