Polițiștii fălticeneni continuă „curățenia” în traficul rutier: 20 de vitezomani au rămas pietoni pentru trei luniActualitate

Polițiștii fălticeneni continuă „curățenia” în traficul rutier: 20 de vitezomani au rămas pietoni pentru trei luni

       Accesări: 1656

Nu au leac și nici nu le pasă de lege. Șoferii mult prea grăbiți, care circulă pe drumurile naționale din zona Fălticeni, sunt mereu în atenția agenților de la rutieră. Ultima acțiune pentru prevenirea evenimentelor cauzate de viteză s-a lăsat cu o ploaie de amenzi.

Nu mai puțin de 20 de conducători auto au rămas fără permis, pentru că au depășit viteza legală de deplasare, prin localitate, cu 50 până la 80 km/h.

Aceștia s-au ales și cu sancțiunea maximă prevăzute de lege.

Recordul de viteză aparține unui șofer din Râșca, depistat cu 140 km/h, pe un sector de drum național cu limită de viteză de 50 km/h, pe raza comunei Boroaia.

Pe același drum au fost surprinși mai mulți conducători auto care conduceau cu 110, 112 și 115 km/h.

O altă șosea națională, aceeași poveste. Pe DN2, între Drăgușeni și Vadu Moldovei se circulă cu viteze la fel de ridicate.

Un șofer din județul Neamț a fost surprins cu 121 km/h pe raza localității Roșiori. Ați doi conducători auto din Fălticeni au fost depistați cu 123 km/h la Oniceni și 119 km/h la Drăgușeni, pe sectoare de drum unde viteza în localitate este limitată la 50 km/h.

Și pe DN 2E, între Rădășeni și Băișești, șoferii își mână autoturismele cu viteze peste limita admisă.

Conducători auto din Iași, Suceava, Fălticeni și Botoșani au rămas fără permis, după ce agenții de la rutieră i-au surprins conducând prin localitate cu viteze de deplasare între 112 și 120 km/h.

Cei 20 de vitezomani vor sta 90 de zile fără permis.

ȘTIRI