Polițiștii fălticeneni au ieșit la vânătoare de abateriActualitate

Polițiștii fălticeneni au ieșit la vânătoare de abateri

       Accesări: 2211

Puțină curățenie și regulă în trafic. Asta s-au gândit să facă lucrătorii Biroului Rutieră din cadrul Poliției Fălticeni care desfășoară ample controale la nivel municipal. Razia demarată începând de ieri, 8 februarie, urmărește să identifice atât șoferii cât și pietonii care comit nereguli în trafic.

Oamenii legii acționează pe linie de prevenire, pentru creșterea siguranței participanților la trafic și prevenirea accidentelor în care sunt implicați pietonii angajați în traversarea drumurilor publice.

Două echipaje ale Poliției Rutiere Fălticeni sunt angrenate în cadrul acestei acțiuni care s-a lăsat deja cu câteva sancțiuni contravenționale. Au fost aplicate amenzi și conducătorilor auto care nu respectă regimul de viteză pe drumurile publice sau nu purtau centura de siguranță.

Razia se va desfășura până la sfârșitul săptămânii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Luni, marți și miercuri acțiunea se va axa pe identificarea șoferilor care nu acordă prioritate pietonilor, în timp ce joi, vineri și sâmbătă
lucrătorii Biroului Rutieră vor monitoriza pietonii care traversează prin locuri nepermise.

Față de șoferii care nu au respectat normele rutiere, privind acordarea priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea drumului public, s-a luat măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 30 zile.

ȘTIRI