Polițiștii din Liteni l-au lăsat pieton în miez de noapte: Șoferul primise 50 lei pentru un transport ilegal de țigăriActualitate

Polițiștii din Liteni l-au lăsat pieton în miez de noapte: Șoferul primise 50 lei pentru un transport ilegal de țigări

       Accesări: 3320

Unde nu-i cap, vai de picioare, spune un vechi proverb românesc. De asta s-a convins și un șofer din orașul Liteni care, pentru o sumă derizorie, s-a învoit să livreze la destinație țigări de contrabandă. Acesta credea că va duce la capăt ”misiunea” dar s-a dat singur de gol.

Aflat pe raza localității Rotunda, conducătorul auto s-a întâlnit cu patrula din cadrul Poliţiei oraşului Liteni, aflați la ora și locul potrivit, însă dorind să îi evite pe oamenii legii, bărbatul a virat brusc pe un drum secundar.

Polițiștii și-au dat seama că ceva este în neregulă așa că l-au oprit pe șofer pentru control. S-a întâmplat miercuri seara, aproape de miezul nopții.

În urma controlului polițiștii au găsit 175 pachete cu ţigări de provenienţă extracomunitară pe care șoferul din Liteni nu avea documente justificative. El le-a declarat faptul că marfa nu îi aparține și a recunoscut că le-a primit de la un cetățean ucrainean pe care-l cunoaşte din vedere.

Cetățeanul din Ucraina i-a propus contra sumei de 50 de lei să le transporte până în municipiul Suceava, ceea ce intenționa să facă.

Țigările ce valorează aproximativ 1.750 lei au fost confiscate. Fapta nesăbuită l-a lăsat pe șofer fără autoturismul proprietate personală, indisponibilizat la sediul de poliție.

Bărbatul de 32 de ani este cercetat acum sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

ȘTIRI