Polițiștii din Fălticeni continuă curățenia în traficul rutier: 28 de permise reținute într-o singură ziActualitate

Polițiștii din Fălticeni continuă curățenia în traficul rutier: 28 de permise reținute într-o singură zi

       Accesări: 1255

Abateri cu duiumul în traficul rutier. Conducătorii auto indisciplinați au intrat, din nou, în vizorul polițiștilor din Fălticeni care au intensificat controalele în această perioadă. Șoferii băuți și vitezomanii sunt în capul listei negre, pentru oamenii legii care sunt nedespărțiți de radarul pistol și alcooltestul.

Prezența agenților de la Rutieră pe drumurile naționale se lasă, de cele mai multe ori, cu zeci de sancțiuni, dar și permise reținute.

Un record absolut în această privință s-a înregistrat sâmbăta trecută, când oamenii legii au aplicat în câteva ore nu mai puțin de 45 de sancțiuni.

Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni au dat amenzi de peste 65.000 de lei, în special pentru încălcarea limitei de viteză. Din acest motiv, 26 din cele 28 de permise reținute pentru cei aflați la volan goneau ca pe autostrăzi.

Șoferii au fost surprinși cu viteze de aproape trei ori mai mari pe raza localităților Oniceni și Boroaia.

Pe lângă reținerea permisului, conducătorii grăbiți au primit maximul amenzii prevăzut de lege, respectiv 2.900 de lei.

Doi bărbați, de 61 și 27 de ani, au fost surprinși, la un interval de 20 de minute, cu viteze de deplasare de 140 și respectiv 135 km/h la Oniceni, în comuna Forăști, pe un sector de drum unde se poate circula cu cel mult 60 km/h.

Cei 26 de șoferi, sancționați pentru depășirea vitezei, vor sta fără permis timp de 90 de zile.

Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni vor continua controalele și în acest sfârșit de săptămână, agenții urmând să acționeze în special pe drumurile naționale de pe raza localităților Vadu Moldovei, Drăgușeni, Rădășeni, Cornu Luncii și Boroaia.

ȘTIRI