Polițiștii de la Investigații Criminale l-au săltat pe un bărbat din Fălticeni: El este arestat pentru infracțiuni comise în BelgiaLocal

Polițiștii de la Investigații Criminale l-au săltat pe un bărbat din Fălticeni: El este arestat pentru infracțiuni comise în Belgia

       Accesări: 3067

Trimis după gratii. Un bărbat din Fălticeni care a sărvârșit fapte de natură penală va petrecere sărbătorile pascale la răcoare. El s-a trezit luni dimineața cu oamenii legii la ușa locuinței.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Suceava și ai Biroului Investigații Criminale Fălticeni s-au prezentat ieri dimineață, pe 10 aprilie, cu ordonanță de reținere..

Pe numele bărbatului, în vârstă de 32 de ani, autorităţile judiciare belgiene au introdus o solicitare în vederea arestării şi extrădării pentru săvârşirea unor infracțiuni contra patrimoniului.

Fălticeneanul nu figura urmărit național.

El a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore. În cursul zilei de luni a fost prezentat Curţii de Apel Suceava care a dispus arestarea provizorie pentru 15 zile.

În baza deciziei judecătorilor, bărbatul a fost dus în arestul I.P.J. Suceava.

Procurorii au termen să prezinte, pe data de  21 aprilie, mandatul european de arestare, tradus în limba română.

Decizia judecătorilor poate fi contestată în termen de 24 de ore.

ȘTIRI