Poliţiştii au reţinut un buneştean urmărit internaţional pentru viol, lipsire de libertate şi deturnare de fonduriRural

Poliţiştii au reţinut un buneştean urmărit internaţional pentru viol, lipsire de libertate şi deturnare de fonduri

       Accesări: 185

Poliţiştii suceveni au identificat în ultimele 24 de ore două persoane urmărite la nivel european şi naţional pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, deturnare de fonduri şi contrabandă.

Miercuri a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Buneşti, urmărit internaţional, împotriva căruia autorităţile judiciare belgiene au emis în luna ianuarie a acestui an un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi deturnare de fonduri.

Poliţiştii l-audentificat într-o locuinţă de pe raza satului Moara Nica din comuna Moara. Tânărul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a dispus reţinerea acestuia pe o durată de 24 de ore.

Tot miercuri a fost identificat un alt tânăr, în vârstă de 28 ani, din oraşul Vicovu de Sus, condamnat la un an închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea  de către Judecătoria Bacău. În baza mandatului tânărul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI