Polițiștii au încătușat un tânăr din municipiul Fălticeni: Bărbatul îi lovise pe trei vecini cu pietreLocal

Polițiștii au încătușat un tânăr din municipiul Fălticeni: Bărbatul îi lovise pe trei vecini cu pietre

       Accesări: 4600

Surprize neplăcute ziua în amiaza mare. Trei persoane din Fălticeni au fost lovite din senin de un individ care i-a întâlnit în cale. Fără să aibă vreun motiv, bărbatul a aruncat cu pietre asupra lor.

Oamenii loviți din senin erau chiar vecinii agresorului, un localnic în vârstă de 24 de ani. Aceștia au ajuns la spital și au primit îngrijiri medicale.

Scenele s-au petrecut astăzi, în cursul amiezii, pe strada Teilor, în zona dintre Sala de Sport „Gabriel Udișteanu” și Biserica Ortodoxă Rusă de Rit Vechi.

Una dintre persoanele lovite este un pensionar care se plimba liniștit cu câinele său.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Oamenii legii au fost chemați să intervină.

Două patrule de la Poliția Municipiului Fălticeni au plecat spre locul incidentului. Tânărul a fost imobilizat de polițiști care l-au încătușat. Având în vedere starea de agitație extremă a bărbatului, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni.

Tânărul agresor a fost transferat ulterior la Spitalul Județean Suceava, după care medicii l-au trimis la Spitalul de Psihiatrie din Burdujeni unde va rămâne internat.

În urma investigațiilor efectuate la unitatea medicală din Fălticeni, cele trei persoane lovite nu au necesitat internare.

ȘTIRI