Polițiștii au identificat victima accidentului mortal din Fălticeni. Femeia locuiește la ieșirea din oraș și mergea la BisericăLocal

Polițiștii au identificat victima accidentului mortal din Fălticeni. Femeia locuiește la ieșirea din oraș și mergea la Biserică

       Accesări: 10485

Verificări încheiate cu succes. După aproape cinci ore de căutări, lucrătorii Poliției Municipiului Fălticeni au identificat victima accidentului mortal care s-a produs în această dimineață în cartierul 2 Grăniceri. Persoana lovită nu deținea asupra ei documente personale, iar oamenii legii au căutat să afle cine era femeia care și-a pierdut viața.

Mai multe echipe de polițiști au fost trimise în zona unde s-a produs accidentul pentru a afla informații de la locuitorii din cartier.

Oamenii legii au mers pe toate pistele posibile. Au pornit de la vânzătorii din magazine, baruri, aprozare. Au fost chestionate persoane care locuiesc la blocurile învecinate locului producerii incidentului, atât pe 2 Grăniceri, cât și pe strada Filaturii.

Cercetările au fost desfășurate sub coordonarea subcomisarului Vasile Grădinaru, comandantul Poliției Municipiului Fălticeni.

Polițiștii au mers și la asociațiile de proprietari din zonă.

Verificările amănunțite din teren, completate cu cercetările efectuate în baza de date ale unității de poliție, au scos la iveală faptul că victima este Catinca N., în vârstă de 68 de ani, originară din Fântâna Mare.

Ea locuia de mai mulți ani, pe strada Panduri, în municipiul Fălticeni.

Femeia a fost recunoscută prin compararea unor fotografii.

Oamenii legii au anunțat, ulterior, familia. Soțul acesteia i-a confirmat identitatea.

Când s-a produs accidentul, în jurul orei 7.15, femeia traversa bulevardul 2 Grăniceri (E85), dinspre aprozar spre magazinul La Grecuța, pentru a merge la Biserica Ortodoxă de Stil Vechi de pe strada Mihail Sadoveanu.

Ea plecase de acasă, de la locuința de pe strada Panduri, după ora 6 dimineața. În jurul orei 7.15, femeia se afla pe Bulevardul 2 Grăniceri, în zona pietonală dintre Stânișoara și Imperial. Câteva momente mai târziu și-a pierdut viața.

Femeia, în vârstă de 68 de ani, se îndrepta spre biserică, însă nu a mai ajuns la sfântul lăcaș, unde era prezentă la toate slujbele duminicale.

Lovită în plin de un autoturism Audi A4, condus de un tânăr sucevean, în vârstă de 25 de ani, din comuna Fântânele, victima nu a avut nicio șansă să supraviețuiască.

Ea a murit pe loc, în urma unui traumatism cranio-cerebral sever, fiind aruncată la câțiva metri distanță, sub un alt autoturism parcat pe același sens.

În continuare, polițiștii trebuie să clarifice împrejurările în care s-a produs accidentul.

Cercetările în cazul de față au fost îngreunate de faptul că la în timpul producerii accidentului nu au fost martori oculari, iar în zona trecerii de pietoni nu sunt montate camere video.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI