Polițiștii au de rezolvat misterul unui furt marca “Ardiles de Fălticeni”Local

Polițiștii au de rezolvat misterul unui furt marca “Ardiles de Fălticeni”

       Accesări: 1903

Mister încă neelucidat în cazul unui furt produs la început săptămânii la Fălticeni.

După cum v-am informat, administratorul unei societăți din localitate a reclamat la Poliția Fălticeni că i-au dispărut din fața blocului un utilaj folosit la lucrări de excavație și o platformă auto (bunuri păstrate în zona unui bloc de pe strada Victoriei). Paguba nu este deloc de neglijat, undeva la 60.000 de lei.

În urma activităților întreprinse de polițiștii Biroului Investigații Criminale Fălticeni, a fost identificat autorul faptei ca fiind un bărbat de 49 de ani din orașul Gura Humorului. Din acest punct al anchetei situația pare desprinsă din serialul de comedie La’s Fierbinți…

În urma audierii, suspectul a declarat faptul că, urmare a unei înțelegeri anterioare cu o persoană necunoscută, prin care a achiziționat utilajul și platforma, și pentru care a achitat o primă tranșă de bani, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 03.00, a venit în municipiul Fălticeni și a luat bunurile.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a predat platforma pe bază de dovadă, iar  utilajul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis furtul și identificarea autorilor.

ȘTIRI