Polițiștii au confiscat haine contrafăcute de la un vânzător aflat în zona pieței din FălticeniLocal

Polițiștii au confiscat haine contrafăcute de la un vânzător aflat în zona pieței din Fălticeni

       Accesări: 4292

Cu ochii pe activitățile comerciale. Polițiștii și-au intensificat controalele în piețelor și a bazarurilor unde, recent, au desfășurat recent câteva acțiuni pentru protejarea mărcilor și drepturilor de autor. Una dintre acestea s-a derulat în municipiul Fălticeni.

Lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava l-au identificat pe un bărbat de 41 ani, localnic, care oferea spre comercializare în zona pieței, produse de îmbrăcăminte.

Hainele erau inscripționate cu mărcile unor firme de îmbrăcăminte, marcă înregistrate, fără a deține certificate de calitate sau conformitate. Oamenii legii au avut suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute.

Polițiștii de la Criminalitate Economică au ridicat produsele comercializate de vânzătorul fălticenean.

Marfa confiscată valorează 1.300 lei.

Oamenii legii i-au întocmit vânzătorului un dosar penal, în care urmează să se efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punere în circulație de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.

Acțiunile Serviciului de Investigare a Criminalității Economice vor continua pe raza municipiului Fălticeni mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie, iar comerțul cu petarde și artificii va înflori.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI