Poliţiştii au acţionat la pont. Două infracţiuni, două dosare penale dintr-un singur focRural

Poliţiştii au acţionat la pont. Două infracţiuni, două dosare penale dintr-un singur foc

       Accesări: 659

O plimbare pe două roţi le-a adus unor tineri, din Baia şi Ilişeşti, două dosare penale. Poliţiştii au mers la pont.   Secția 7 Poliție Rurală Mălini, a fost sesizată despre faptul că, un tânăr circulă pe raza comunei Baia cu un moped, fiind posibil ca acesta să nu posede permis de conducere.

Polițiștii deplasați la fața locului, au oprit pentru control, pe strada Învăţător Gavrilescu din comuna Baia, mopedul condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Ilişeşti pe care se afla ca pasager, proprietarul vehiculului, un tânăr de 23 de ani din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că,  tânărul de 27 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar proprietarul i-a încredinţat mopedul spre a fi condus, deși ştia că acesta nu posedă permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de tânărul de 27 de ani pentru comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și față de tânărul de 23 de ani, pentru comiterea infracțiunii de ”încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

        

ȘTIRI