Poliția Rutieră și R.A.R Suceava au luat „pulsul” mașinilor: Zeci de șoferi au primit amenzi la Fălticeni și Vadu MoldoveiActualitate

Poliția Rutieră și R.A.R Suceava au luat „pulsul” mașinilor: Zeci de șoferi au primit amenzi la Fălticeni și Vadu Moldovei

       Accesări: 6594

Se intensifică acțiunile pe linie rutieră. Zona Fălticeni rămâne pe radarul oamenilor legii care au întreprins noi acțiuni de verificare ale șoferilor. După raziile din trafic pentru depistarea vitezomanilor și șoferilor aflați sub influența băuturilor alcoolice, acum polițiștii au organizat controale în vederea prevenirii evenimentelor rutiere grave cauzate de starea tehnică a mijloacelor auto.

Verficările s-au lăsat cu zeci de amenzi, dar și cu retragerea unor certificate de înmatriculare. Raziile din trafic i-au vizat pe participanții la trafic aflați pe ruta Suceava-Fălticeni-Vadu Moldovei.

Miercurea trecută zeci de autoturisme au fost oprite pentru controale pe DN 2.

Echipe mixte formate din polițiști ai Serviciul Rutier Suceava împreună cu specialişti din cadrul R.A.R. Suceava, au organizat acțiunile de verificare în trafic.

Au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenționale, pe raza localităților Fălticeni și Vadu Moldovei, în valoare de peste 3.000 lei.  În urma controalelor au fost retrase șapte certificate de înmatriculare din care șase pentru defecţiuni și unul pentru lipsă poliță RCA.

Polițiștii de la Rutieră au ridicat și un set de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Echipele mixte l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Forăști, care conducea un autoturism, pe raza comunei Vadu Moldovei, având R.C.A. expirat de mai bine de o săptămână.

La un alt control, un șofer de 25 de ani, din județul Argeș, a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul cu remorcă, pe raza comunei Vadu Moldovei, care avea montate anvelope de altă dimensiune, atât pe vehiculul trăgător, cât și pe remorcă.

Polițiștii susțin că vor continua raziile și în zilele următoare pentru a preîntâmpina evenimente nedorite.

ȘTIRI