Poliţia rutieră a întocmit dosare penale la Fălticeni şi DolheştiRural

Poliţia rutieră a întocmit dosare penale la Fălticeni şi Dolheşti

       Accesări: 1027

Neregulile se ţin lanţ în traficul rutier. IPJ Suceava a prezentat într-un comunicat de presă mai multe abateri săvârşite de conducătorii auto la sfârşitul săptămânii trecute. Între situaţiile prezentate regăsim şi cazuri înregistrate la Fălticeni şi Dolheşti.

Sâmbătă, 30 ianuarie, după ora 20, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada Botoșani, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, localnic. În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat faptul că, tânărul posedă permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autoturismul.

Câteva ore ma târziu (ora 1.48), un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe raza comunei Dolhești, pe DJ 208, la intersecția cu DJ 208E, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Cornu Luncii. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale, care vor fi soluţionate procedural.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI