Poliția Română și-a intensificat acțiunile pentru protejarea mediului de afaceri împotriva piraterieiNațional

Poliția Română și-a intensificat acțiunile pentru protejarea mediului de afaceri împotriva pirateriei

       Accesări: 326

Conducerea Poliţiei Române a dispus, în perioada 23 – 28 februarie 2016, intensificarea acţiunilor pentru prevenirea și combaterea pirateriei și a comercializării de produse contrafăcute.

1.641 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice, ordine publică, rutieră, precum şi din cadrul altor structuri ale poliţiei au participat la activităţi.

În urma a peste 300 de acţiuni, poliţiştii au constatat aproape 240 de infracţiuni şi efectuează cercetări faţă de 329 de persoane. De asemenea, au fost aplicate aproape 1.000 de sancţiuni contravenționale, iar valoarea bunurilor indisponibilizate este de peste 1.500.000 de lei.

Astfel, au fost efectuate peste 300 de acțiuni pentru depistarea agenţilor economici şi a persoanelor fizice care comercializează băuturi alcoolice, piese auto, îmbrăcăminte şi încălțăminte contrafăcute sau produse audio-video piratate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Poliţia Română continuă acţiunile, la nivel naţional, pentru protejarea drepturilor şi intereselor comerciale ale cetăţenilor, prin verificarea legalităţii activităţilor comerciale.

ȘTIRI