Administraţie

Plata impozitelor locale posibila din 7 ianuarie

       Accesări: 51

taxe_si_impozitePotrivit prevederilor Hotărârii Consiliului Local Fălticeni nr. 115 din 27 noiembrie 2014, taxele şi impozitele locale aplicabile în Fălticeni în anul fiscal 2015 au fost menţinute la nivelul celor din anul 2014.

Impozitul / taxa pe clădiri, impozitul / taxa pe teren şi impozitul pe mijloacele de transport se plătesc în două rate egale, până la 31 martie şi 30 septembrie inclusiv. Depăşirea acestor termene atrage majorări de întârziere.

Persoanele fizice şi juridice vor beneficia şi în acest an de o bonificaţie de 10% pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădiri, a impozitului pe teren şi a impozitului pe mijloacele de transport.

Serviciul de Taxe şi Impozite va încasa impozitele aferente acestui an după încheierea operaţiunilor specifice de închidere a anului fiscal 2014 şi de deschidere a acestui an fiscal (7 ianuarie 2015).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Contribuabilii pot achita în acest timp doar taxele fără debit: amenzi, taxele pentru prima înmatriculare, eliberare adeverinţe, acte identitate, acte stare civilă.

 

ȘTIRI