Pictorul Mihail Gavril prezintă expoziția “Arhipelagul UNESCO în România”Cultură

Pictorul Mihail Gavril prezintă expoziția “Arhipelagul UNESCO în România”

       Accesări: 364

expozitie_mihail_gavrilLucrări de pictură și grafică ale artistului plastic fălticenean Mihail Gavril, reunite în expoziția “Arhipelagul UNESCO din România”, sunt prezentate începând de astăzi publicului iubitor de artă la sediul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO din București.

Expoziția  face parte din programul manifestărilor dedicate sărbătoririi a 60 de ani de la aderarea României la UNESCO și 15 ani de la crearea, la Bușteni, a Federației Europene a Asociațiilor Cluburilor și Centrelor pentru UNESCO (FEACU), a cărei președinție este asigurată de România până în anul 2020.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Departamentul pentru Relații Interetnice – Guvernul României și Federația Română a Asociațiilor Cluburilor și Centrelor pentru UNESCO.

În perioada octombrie – noiembrie 2016, pictorul Mihail Gavril a fost prezent cu expoziția “Hotarul nevăzut” (o viziune artistică asupra Patrimoniului Mondial UNESCO din România), la Ambasada României la Berlin. Vernisajul expoziției a avut loc în prezența ambasadorului Emil Hurezeanu și a fostului președinte Emil Constantinescu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI