Pictorul fălticenean Gabrel Baban expune la “Salonul de iarnă 2018” organizat la IașiCultură

Pictorul fălticenean Gabrel Baban expune la “Salonul de iarnă 2018” organizat la Iași

Galeriile de Artă ale Municipiului Iași găzduiesc a șasea ediție a evenimentului “Salonul de iarnă”- 2018.

Expoziția reunește lucrări de grafică, pictură și sculptură, aparținând unor artiști plastici consacrați, membri ai Uniunii Artiștilor Plastici.

Vernisajul expoziției a avut loc marți, 9 ianuarie, și a fost prezentat de criticul de artă Pof. Univ. Dr. Mihai Păstrăgus.

La ediția din acest an sunt expuse și lucrări ale pictorului fălticenean Gabrel Baban, o prezență constantă în expozițiile organizate de Galeriile de Artă ale Municipiului Iași.

 “Particip pentru prima dată la Salonul de iarnă, un eveniment important pentru artiștii plastici din zona Moldovei. Este o onoare să expun într-o astfel de companie, fiind vorba și de lucrări ale  foștilor mei profesori Adrian Podoleanu și Constantin Radinschi”, a declarat pictorul Gabrel Baban pentru Cronica de Fălticeni.

Artistul este prezent în expoziție cu patru lucrări de grafică.

Publicul iubitor de artă poate admira, la ediția din acest an a Salonului de iarnă, lucrări ale artiștilor plastici: Arcadie Răileanu, Constantin Radinschi, Gabrel Baban, Dumitru Bezem, Florin Prodan, Grigore Carata, Dimitrie Gavrilean, Eugen Mircea, Ion Maftei, Adrian Podoleanu, Bogdan Bîrleanu, Ludwig Dombrowsky, Ion Petrovici, Constantin Tofan.

Facebook Comments

ȘTIRI