Pictorul fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas este invitat să participe la expoziția internațională de la RomaCultură

Pictorul fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas este invitat să participe la expoziția internațională de la Roma

       Accesări: 921

Numele tânărului pictor fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas se află pe lista acuareliștilor invitați să expună în această toamnă la Roma, în Italia, în cadrul unei expoziții internaționale organizată de Galleria della Biblioteca Angelica.

Expoziția “Mediteranean”, organizată de Asociația Acuareliștilor din Roma, este programată în perioada 1-12 noiembrie 2017.

Sunt invitați să expună artiști din Spania, Italia și Grecia, maeștri ai acuarelei cum ar fi: Igor Sava, Pablo Ruben sau Cesc Farre.

“Am fost invitat să particip la acest eveniment internațional al acuareliștilor de maestrul George Politis. Eu voi expune o lucrare 35/50 centimetri, cu titlul Veliere. Este a doua oară când expun în Italia, dupa marea expoziție de la Fabriano, din 2015. Galeria este una foarte cunoscută în Roma”, a declarat Alexandros Karciucas pentru Cronica de Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În vârstă de 32 de ani, pictorul Alexandros Karciucas are în palmares numeroase participări în expoziții ale acuareliștilor, organizate în România, Bulgaria, Italia, Grecia și Serbia, iar numeroase lucrari ale sale se află în colecții private din țară și din străinătate (Grecia, Israel, Portugalia, Italia, SUA, Canada, Australia, Turcia, Germania, Liban, Olanda, Norvegia)

Activitatea pictorului cu dublă naționalitate, română și greacă, a fost reflectată până acum în reviste importante dedicate artei și designului din Franța (Pratique des Arts), Statele Unite ale Americii și România (Luxury).

ȘTIRI