Pictorul fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas devine membru al unei prestigioase societăți din Marea BritanieCultură

Pictorul fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas devine membru al unei prestigioase societăți din Marea Britanie

       Accesări: 2681

Talentul tânărului pictor fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas este recunoscut la nivel internațional, prin participările la expozițiile de pictură ale acuareliștilor din întreaga lume, prin aparițiile în interviurile unor cunoscute publicații în mediul artiștilor plastici, dar nu numai atât.

Recent, prestigioasa societate a acuareliștilor din Marea Britanie, Birmingham Watercolor Society, l-a acceptat ca membru pe artistul plastic din Fălticeni.

Birmingham Watercolor Society este o societate a artiștilor acuareliști, cu o istorie de peste 100 de ani, înființată în 1907, ai cărei membri sunt în special britanici dar și pictori din alte țări.

Acceptarea ca membru al acestei societăți presupune parcuregea unei etape de selecție de durată.

“CV-ul și fotografii ale lucrărilor mele au fost analizate de un juriu de specialitate, care se întrunește de două ori pe an. Mă bucur că am trecut de această selecție și am fost acceptat ca membru al  Birmingham Watercolor Society. Aștept cu nerăbdare să expun în cadrul expozițiilor organizate de Societate., ne-a declarat pictorul Alexandros Pintilii Karciucas.

 

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI