Peste 70 de șoferi au rămas fără permis de conducere într-o singură săptămânăActualitate

Peste 70 de șoferi au rămas fără permis de conducere într-o singură săptămână

       Accesări: 1785

Continuă acțiunile pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale și prevenirea evenimentelor rutiere organizate de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

Cel mai recent bilanț al misiunilor polițiștilor suceveni arată că, în intervalul 12-19 septembrie, au fost constatate 42 de infracțiuni, dintre care 12 de natură judiciară, 23 la regimul siguranței rutiere și 7  infracțiuni de altă natură.

Zilnic, pe drumurile publice au acționat 12 autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă.

Poliţiştii au reținut 76 de permise de conducere: 39 pentru depășiri neregulamentare, 23 pentru viteză excesivă, 9 pentru consum de alcool. Au fost retrase 42 de certificate de înmatriculare și ridicate 20 de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Acţiunile desfăşurate de poliţişti au vizat în special prevenirea producerii unor accidente şi blocaje rutiere pe principalele artere de circulaţie, datorate creşterii valorilor de trafic, în special în cadrul „turismului de weekend şi turismului sezonier”, nerespectării regulilor de circulaţie de către unii participanţi la trafic şi neadaptării conduitei conducătorilor auto la condiţiile de trafic.

În total, au fost aplicate 782 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe (731 la număr) au fost aplicate la regimul rutier.

Valoarea sancţiunilor aplicate a depășit suma de  428.000 lei!

ȘTIRI