Peste 70 de locuri de muncă oferite la Bursa Generală organizată la FălticeniLocal

Peste 70 de locuri de muncă oferite la Bursa Generală organizată la Fălticeni

       Accesări: 235

A suscitat interes. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă s-au prezentat vinerea trecută la Bursa Locurilor de Muncă. Întâlnirea, organizată de AJOFM, i-a adus din nou față în față pe agenții economici și potențialii noi angajați.

Evenimentul a fost organizat la nivel de județ în patru orașe sucevene: Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți și Suceava.

Bursa Locurilor de Muncă s-a desfășurat la sediul Agenției locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă de pe strada Matei Millo.

Potrivit datelor furnizate de organizatorul evenimentului, la eveniment au participat peste 150 de persoane din Fălticeni și zona aronată. Dintre acestea, 42 au fost selectate în vederea încadrării.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Doar 7 persoane au fost încadrate pe loc de angajatori.

La Bursa Locurilor de Muncă de la Fălticeni  s-au prezentat 19 angajatori care au oferit 76 de locuri de muncă.”Semnalăm prezenţa angajatorilor din majoritatea locaţiilor bursei peste cifra confirmărilor, percepţie ce indică o creştere a cererii de forţă de muncă pe piaţa locală a muncii”, a declarat Mirela Adomnicăi, directorul executiv AJOFM Suceava.

La nivelul județului au fost disponibile 555 de locuri de muncă la 117 angajatori. Din cele 1560 de persoane prezente, 678 au fost selectate în vederea încadrării. Numărul persoanelor încadrate pe loc se ridică la 26.

După ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, AJOFM Suceava va publica datele finale referitoare la statistica ocupării Bursei.

ȘTIRI