Peste 70 de copii au participat la turneele de tenis de câmp organizate de Zilele FălticeniuluiSport

Peste 70 de copii au participat la turneele de tenis de câmp organizate de Zilele Fălticeniului

       Accesări: 399

În cadrul programului Zilele Municipiului Fălticeni, sâmbătă și duminică, 15-16 iulie, au avut loc două competiții de tenis de câmp dedicate celor mici.

Concursul “Cupa Nada Florilor” s-a bucurat de o participare numeroasă a copiilor cu vârste între 4-12 ani, desfășurându-se și în funcție de nivelul de pregătire.

Punctul de atracție a fost însă concursul Tenis10 FRT, organizat sub egida Federației Române de Tenis. Au participat copii din Iași, Roman, Neamț, Botoșani și Fălticeni.

Clasamente finale:

Nivelul Roșu: 1. Strugariu Matei / 2. Arcip David / 3. Vîrna Matei

Nivelul Portocaliu: 1 Ciobanu Filip / 2. Toma Miruna / 3. Dumitru Ana

Nivelul Verde: Moșneguțu Matei / 2. Percă Luminița / 3. Cojocaru Nora

Pe lângă cupele, diplomele și medaliile cuvenite învingătorilor, Primăria și Consiliul Local Fălticeni au oferit tuturor copiilor premii constând tricouri și dulciuri.

“Mare bucurie să vezi peste 70 de copii jucând tenis, pe parcursul a două zile, cu meciuri spectaculoase, pline de suspans, cu lacrimi de tristețe dar și de bucurie. Trebuie să remarcăm buna pregătire a copiilor de la Clubul Nada Florilor, care a făcut ca majoritatea medaliilor puse în joc să râmână la Fălticeni. Mulțumesc familiilor Arcip, Dumitru și Andrei, care au avut grijă ca oaspeții noștri să se simtă bine bine la Fălticeni. Mulțumesc domnului primar Cătălin Coman, societăților Raitar, Botușanu, copiilor, părinților și bunicilor prezenți la festivitatea de premiere”, a precizat instructorul Marcel Dascălu.

ȘTIRI