Peste 600 de amenzi în urma unei acţiuni de amploare a poliţiştilor suceveniActualitate

Peste 600 de amenzi în urma unei acţiuni de amploare a poliţiştilor suceveni

       Accesări: 54

Potrivit Compartimentului de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pentru prevenirea şi descurajarea fenomenului infracţional, în perioada 5-7august 2014, au fost organizate acţiuni în sistem integrat în care au fost angrenate efective din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, poliţie transporturi, acţiuni speciale, precum şi din cadrul structurii arme, explozivi, substanţe periculoase.

În cele trei zile, la nivelul judeţului au acţionat un număr de 310 poliţişti, fiind desfăşurate 26 de acţiuni punctuale, ocazie cu care au fost constatate 22 de infracţiuni. O persoană a fost arestată iar 5 au fost reţinute pentru săvârşirea de infracţiuni. Un tânăr de 18 ani din Gulia, oraşul Dolhasca, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind autorul a patru furturi din locuinţe pe raza municipiului Suceava, în data de 6 august.

Au fost organizate 45 de filtre rutiere, fiind reţinute 27 permise de conducere  şi retrase 15 certificate de înmatriculare. Totodată, au fost aplicate un număr de 686 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 213.515  lei.

IPJ Suceava informează că astfel de acţiuni  vor continua şi în perioada următoare, urmând a fi desfăşurate acţiuni specifice pe linie de investigaţii criminale, poliţie rutieră, poliţie transporturi, ordine publică, investigarea fraudelor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI