Peste 60 de persoane au fost selectate în vederea angajării la FălticeniActualitate

Peste 60 de persoane au fost selectate în vederea angajării la Fălticeni

       Accesări: 4764

La Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți organizată vineri, 18 octombrie, la sediul din Fălticeni al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, au fost oferite 105 locuri de muncă.

Au răspuns invitației de a participa la bursă un număr de 17 agenți economici.  Au participat la această acțiune 154 de persoane.  

Bursa a fost destinată absolvenților, dar orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă a putut participa, indiferent de vârstă și de calificarea profesională.

În urma interviurilor au fost selectați în vederea încadrării 63 de persoane.

La nivel județean, acțiunile organizate la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc au oferit șansa angajării pentru 495 de persoane.

Domeniile de activitate care au înregistrat un număr important de locuri vacante, ce solicită calificări profesionale, au fost: prelucrarea lemnului, construcții, restaurante și alimentatie publică.

Angajatorii care au selectat candidați pentru al doilea interviu și-au exprimat deschiderea de a încadra persoane motivate, chiar dacă nu întruneau criteriile de calificare, iar ofertele de muncă neacoperite vor fi menținute pe lista de locuri vacante gestionată de AJOFM Suceava.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI