Peste 40 de potențiali escroci în evidențele polițiștilor suceveni de la începutul anuluiRural

Peste 40 de potențiali escroci în evidențele polițiștilor suceveni de la începutul anului

       Accesări: 310

Poliţiştii  mediatizează periodic recomandări preventive cu privire la pericolul reprezentat de persoanele necunoscute care, sub diverse pretexte, sunt primite în curțile și locuințele sucevenilor.

Din dorinţa unui câştig material sau a economisirii unor bani, mulți oameni ignoră aceste sfaturi şi cad victime ale escrocilor.

În primele 4 luni ale anului 2017, poliţiştii au intensificat acţiunile de verificare şi control în special pe drumurile comunale şi judeţene din zona de sud a judeţului, pe căile de acces dinspre judeţele Iaşi şi Neamţ.

Au fost identificate peste 20 de vehicule care transportau diverse produse oferite spre vânzare (pături, plapume, oale, etc) şi peste 40 de persoane au fost introduse în bazele de date ale poliţiei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Cu toate acestea, unii cetăţeni cad încă pradă înşelăciunilor şi furturilor din locuinţă tocmai datorită faptului că intră în aparente relaţii de afaceri cu infractorii şi le permit acestora accesul în curţi sau locuinţe sub diverse pretexte”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

ȘTIRI