Fălticenenii au luat cu asalt chioșcul cu bunătăți Simos Grill. 3.000 de comenzi de Black FridayEconomic

Fălticenenii au luat cu asalt chioșcul cu bunătăți Simos Grill. 3.000 de comenzi de Black Friday

       Accesări: 1185

Gusturi savuroase la jumătate de preț. Reducerile din campania ”Black Friday”, la Simos Grill, au avut ecouri puternice în rândul amatorilor de produse fast-food din Fălticeni. Anul acesta volumul comenzilor a sporit cu 48%, comparativ cu promoția lansată anul trecut.

Proprietarii Simos Grill pun creșterea pe seama organizării mai bune și livrărilor directe într-un timp mai scurt.

Tarifele au fost ajustate cu 50% la orice sortiment de pizza, kebab, pita gyros, hot dog, hamburger cât și la băuturi răcoritoare, fapt care i-a atras la tejghea pe sute de tineri dornici să profite de moment.

Comenzile au fost preluate începând cu ora 8 dimineața, ultimele fiind onorate la ora 22.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cei mai interesați să profite de promoție au fost elevii. Aceștia s-au înarmat cu răbdare, așteptând ca minutele să treacă mai repede. Față de alți ani, preferințele consumatorilor nu s-au schimbat deloc.

Clienții au comandat de Black Friday peste 1500 de porții de kebab, aproape 500 de porții de pizza și 200 de pyta gyros. La mare căutare au fost și băuturile răcoritoare, livrările depășind 900 de bucăți. Toate într-o singură zi.

Volumul total al comenzilor din ziua campaniei se ridică la aproximativ 3.200. Solicitările au venit de la 770 de clienți, cu peste 100 mai mulți comparativ cu anul 2015.

Anticipând numărul mare de cereri, ieri, au fost chemate la lucru ambele schimburi. 11 oameni au muncit la foc continuu timp de 14 ore. Vineri au fost sistate livrările la domiciliu.

Campania ”Black Friday” la Simos Grill va reveni anul viitor, în ultima vineri din luna noiembrie.

ȘTIRI