Peste 300 de șoferi testați alcoolscopic pe drumurile din județul SuceavaActualitate

Peste 300 de șoferi testați alcoolscopic pe drumurile din județul Suceava

       Accesări: 527

Zeci de echipaje de poliţie au fost prezente pe drumurile publice de pe raza întregului judeţ pentru a se asigura că participanţii la trafic vor ajunge la destinaţie în condiţii de deplină siguranţă.

La sfârșitul săptămânii trecute, 12-14 ianuarie, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe linia depistării şi sancţionării persoanelor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Au fost testaţi alcoolscopic 326 conducători auto, fiind constatate 7 infracţiuni. S-au aplicat 143, în valoare de 51.190 lei. Au fost reţinute 17 permise de conducere reţinute  şi retrase 8 certificate de înmatriculare.

În paralel, în cadrul unei acţiunii pentru prevenirea evenimentelor rutiere, au fost aplicate 235 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 91.260 lei lei, dintre care 134 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Au fost reţinute 24 permise de conducere, dintre care 5 pentru depăşirea regimului legal de viteză şi 19 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost retrase şi 3 certificate de înmatriculare pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice, lipsă R.C.A sau aplicarea de folii neomologate.

ȘTIRI