Peste 300 de preșcolari au participat la faza zonală a concursului „Voinicelul”Educație

Peste 300 de preșcolari au participat la faza zonală a concursului „Voinicelul”

       Accesări: 209

Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni a găzduit vineri, 12 iunie 2015, etapa zonală a Festivalului-concurs „Voinicelul”, ediția a XIII-a.

Peste 330 de copii din Fălticeni, Dolhasca, Baia, Dolheștii Mici și Slatina au evoluat pe scena Casei de cultură la cele trei secțiuni ale concursului: artă vocală și instrumentală, artă coregrafică, artă dramatică.

Juriul format din cadrele didactice Angela Focșa, Adriana Samson, Zetu Ungureanu Greta Magda, Tatiana Pădureț și Floarea Manea a avut de evaluat 49 de prestații ale preșcolarilor.Doar concurenții clasați pe primul loc vor avansa în etapa județeană a festivalului.

Festivalului-concurs „Voinicelul” este o manifestare a învățământului preșcolar organizat la nivel zonal de Inspectoratul Școlar al Județului Suceava cu sprijinul Primăriei Fălticeni. Primarul Cătălin Coman a venit la acest eveniment pentru a le ura succes micilor concurenți.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Voinicelul” urmărește să descopere copiii cu potențial artistic, promovarea și orientarea acestora pe filiera vocalională, valorificarea obiceiurilor, tradițiilor și creațiilor artistice.

Alex S.

ȘTIRI