Peste 30 de locuri de muncă disponibile în sistemul public sucevean. În Fălticeni sunt 10 posturi vacanteActualitate

Peste 30 de locuri de muncă disponibile în sistemul public sucevean. În Fălticeni sunt 10 posturi vacante

       Accesări: 4448

În luna august, la nivelul sistemului public din județul Suceava sunt disponibile 34 de locuri de muncă, potrivit portalului unic al informațiilor privind posturile vacante din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România (posturi.gov.ro).

Se fac angajări în entități publice cum ar fi: Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei, Direcția de Sănătate Publică Suceava, Primăria Municipiului Suceava, Primăriei Comunei Adâncata, Grădinița Lumea Copilăriei Gura Humorului, Primăria Comunei Siminicea, Serviciul de Ambulanță Jucețean Suceava.

Între angajatori se regăsesc și instituții publice din Fălticeni. Colegiul “Vasile Lovinescu” angajează un îngrijitor, iar pentru Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni se caută un supraveghetor de noapte.

Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt scoase la concurs de Spitalul Municipal Fălticeni: 3 posturi de asistent medical debutant (pe secțiile medicină internă, obstetrică ginecologie și pediatrie), 2 statisticieni medicali debutanți (pentru pediatie și compartimentul primiri urgențe), o îngrijitoare, o infirmieră debutantă și un magaziner debutant.

ȘTIRI