Peste 2700 deținători legali de arme și muniții în județul SuceavaActualitate

Peste 2700 deținători legali de arme și muniții în județul Suceava

       Accesări: 698

La nivelul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava sunt înregistrați 2740 deținători legali de arme și muniții.

Dintre deținătorii de arme și muniții, 2670 sunt persoane fizice. Dintre acestea, 1468 de persoane dețin arme letale iar 1202 dețin arme neletale.

Diferența de 74 de deținători de arme o reprezintă persoanele juridice.

În privința activității de autorizare derulate la nivelul serviciului de specialitate al IPJ Suceava, în primele nouă luni ale acestui an au fost înregistrate 911 activități pe linia de muncă autorizări (permise eliberate, prelungire valabilitate permis armă, pașapoarte europene eliberate, înscrieri arme persoane fizice/juridice, radieri, autorizări eliberate pentru arme letale/neletale, avizări persoane juridice pentru dotare personal cu arme de serviciu).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Doar în luna septembrie, au fost înregistrate 203 autorizări.

Din această toamnă (începând cu data de 1 septembrie 2018), programul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Suceava, a fost suplimentat cu o zi, fiind stabilit pentru zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 08.30-12.30.

ȘTIRI