Accesări: 78

parada 1 decembrie

Peste 25.500 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne vor acţiona pentru ca manifestările publice prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României să se desfăşoare în condiţii de linişte şi siguranţă.

La data de 1 decembrie a.c., cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Bucureşti şi în municipiile reşedinţă de judeţ, vor fi organizate ceremonii şi parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

Pentru ca aceste manifestări să se desfăşoare în condiţii de ordine şi siguranţă publică, în întreaga ţară, vor fi la datorie aproape 10.000 de poliţişti.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De asemenea, peste 5.000 de jandarmi, cu 500 de mijloace tehnice, vor asigura măsurile de ordine publică în contextul sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie.

3.000 de poliţişti de frontieră vor veghea la frontiera de stat a României, iar intervenţiile în situaţii de urgenţă vor fi asigurate de peste 7.600 de pompieri.

Piloţii Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne sunt pregătiţi să desfăşoare, în cooperare cu S.M.U.R.D., misiuni medicale de urgenţă, precum şi să acorde sprijin aerian structurilor operative.

Totodată, cu ocazia Zilei Naţionale a României, 600 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi pompieri, cu 100 de mijloace tehnice, vor participa la parada militară organizată în municipiul Bucureşti.

ȘTIRI