Sucevean depistat cu 147 km/h în comuna Fântâna Mare. 270 de șoferi amendați pentru depășirea vitezeiRural

Sucevean depistat cu 147 km/h în comuna Fântâna Mare. 270 de șoferi amendați pentru depășirea vitezei

       Accesări: 890

La sfârșitul săptămânii trecute, 23-24 martie, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au organizat o acțiune pe raza județului pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehicule pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În cadrul acțiunii, au fost testați cu aparatul etilotest 276 de conducători auto, fiind constatate 3 infracțiuni și au fost aplicate 164 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 71.360 lei.

Polițiștii au reținut 7 permise de conducere, din care 2 pentru alcool și 5 alte abateri și au retras 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au organizat o acţiune, pe drumurile din județul Suceava, pe linia combaterii excesului de viteză, una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Au fost constatate 8 infracţiuni și au fost aplicate 380 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 183.425 lei, din care 240 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 30 pentru lipsa centurii de siguranță și 110 pentru alte abateri.

S-au mai reținut 11 permise de conducere, din care 7 pentru viteză, 3 pentru depășiri neregulamentare și 1 alte cauze și s-au retras 5 certificate de înmatriculare.

Sucevean depistat cu 147 kilometri pe oră în comuna Fântâna Mare

Sâmbătă, 23 martie, la ora 12, un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Suceava a depășit viteza legală pe raza comunei Fântâna Mare.

Aparatul radar din dotarea poliției a înregistrat mașina suceveanulu, în timp ce rula pe DN 15C, viteza de 147 km/h, limita fiind de 50 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

ȘTIRI