Peste 20 de amenzi în interval de două ore pentru depășirea vitezei pe drumul Fălticeni – Gura HumoruluiRegional

Peste 20 de amenzi în interval de două ore pentru depășirea vitezei pe drumul Fălticeni – Gura Humorului

Viteza excesivă rămâne una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. Poliţiştii au prioritizat acţiunile de monitorizare a traficului rutier, în funcţie de gradul de risc în ceea ce privește producerea evenimentelor rutiere pe anumite segmente de drum.

Miercuri, 22 noiembrie 2017, a fost organizată o acţiune punctuală pe DN2E, drumul care leagă Fălticeniul de Gura Humorului.

Timp de două ore radarele au acționat în cascadă, pentru identificarea şoferilor care nu respectă regimul legal de viteză şi pun în pericol siguranţa rutieră.

Polițiștii au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.775 lei, majoritatea pentru depăşirea regimului legal de viteză. Au fost ridicate 2 de permise de conducere şi 1 certificat de înmatriculare. A fost constatată şi o infracţiune la regimul rutier.

 “Atragem încă o dată atenţia cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor şi indicatoarelor rutiere şi adaptarea în permanenţă a vitezei de deplasare la condiţiile de drum. Viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare generează accidente cu urmări din cele mai grave, ne-a informat IPJ Suceava.

ȘTIRI