Peste 170 de persoane selectate pentru angajare la Bursa locurilor de muncă organizată la FălticeniActualitate

Peste 170 de persoane selectate pentru angajare la Bursa locurilor de muncă organizată la Fălticeni

       Accesări: 827

Potrivit munitorizării realizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava, la finalul Bursei Generale a locurilor de muncă care a avut loc astăzi, la Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc, aproape jumătate dintre persoanele participante au fost selectate în vederea încadrării (836 din 1575 persoane participante), iar 29 de persoane au fost încadrate pe loc.

În total, au participat la Bursă un număr de 132 de angajatori, care au ofertat 921 de locuri de muncă.

La Fălticeni, 28 de angajatori au răspuns invitației de aparticipa la Bursa locurilor de muncă. Aceștia au venit cu o ofertă de 170 de locuri de muncă.

Din totalul de 285 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, participante la bursă, un număr de 177 de persoane au fost selectate în vederea încadrării. Alte 11 persoane au fost încadrate pe loc.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La nivel de județ, domeniile de activitate care au selectat deja angajați sunt: construcțiile, industria alimentară, fabricarea produselor textile, prelucrarea lemnului și comerțul.

“Mesajele primite astăzi, de la angajatorii care au selectat candidați pentru al doilea interviu, sunt promițătoare în ceea ce privește acoperirea deficitului de personal, cu mențiunea că, deși s-a acoperit parțial necesarul în structura pe meserii, se menține deficitul cantitativ de forță de muncă. Din acest motiv, majoritatea angajatorilor au optat pentru menţinerea ofertelor de la bursă pe lista de locuri vacante gestionată de AJOFM Suceava”, a transmis AJOFM Suceava.

ȘTIRI