Peste 160 de șoferi sancționați pentru depășirea vitezei legale. Recorduri de viteză în Oniceni și BoroaiaActualitate

Peste 160 de șoferi sancționați pentru depășirea vitezei legale. Recorduri de viteză în Oniceni și Boroaia

       Accesări: 628

La începutul acestei săptămâni, în zilele de 26 și 27 iunie, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

Potrivit IPJ Suceava, au fost constatate 2 infracţiuni şi au fost aplicate 238 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 104.145 lei.

Un număr de 165 de amenzi au fost aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză. Oamenii legii au reţinut 20  permise de conducere şi au retras 5  certificate de înmatriculare.

Polițiștii au făcut publice și două situații de depășire a vitezei legale pe drumuri publice din zona Fălticeni, cazuri înregistrate în seara zilei de marți, 26 iunie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La ora 17.53, pe DN 2, în localitatea Oniceni, a fost înregistrat cu aparat radar din dotarea poliției, autoturismul condus de un bărbat, care circula cu viteza de 114 km/h, pe un sector cu limită de 60 km/h. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

În aceeași seară, la ora 19.11, pe DN 15C, din localitatea Boroaia, a fost înregistrat cu aparat radar din dotarea poliției, autoturismul condus de o femeie, care circula cu viteza de 101 km/h, pe un sector cu limită de 50 km/h.

În ambele situații, conducătorii auto au fost sancționați contravențional și li s-au reținut permisele de conducere în vederea suspendării.

ȘTIRI