Peste 100 de tineri din zona Fălticeni selectați pentru o eventuală angajareActualitate

Peste 100 de tineri din zona Fălticeni selectați pentru o eventuală angajare

       Accesări: 100

bursa 2 Angajatorii prezenți la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, desfășurată la Suceava, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc și Rădăuți, au informat că 20 dintre cei care au participat la interviuri au obţinut deja un post: 16 dintre ei au studii medii şi 4 cu studii superioare.

Cei 20 de absolvenţi au obţinut un loc de muncă în ocupaţiile: decorator vitrine, secretară, designer pagini web, operator calculator, lucrător în comerţ, vânzător, mecanic auto, ospătar, asistent relaţii publice şi comunicare.

Datele finale referitoare la statistica ocupării Bursei absolvenţilor din acest an vor fi comunicate la o lună după încheierea evenimentului, după finalizarea interviurile angajatorilor cu persoanele selectate.

La Fălticeni au răspuns invitației organizatorilor un număr de 16 angajatori din Fălticeni, Dolhasca, Mălini, Bistrița, cu o ofertă de 88 de locuri de muncă. Din rândul absolvenților s-au prezentat la bursă un număr de 286 de persoane. Au fost selectate în vederea încadrării 110 persoane.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Au fost ofertate locuri de muncă cum ar fi: cameristă, bucătar, ospătar, recepționer hotel, mecanic auto, spălător vehicule, manipulant de mobilă, vânzător, brutar, patiser, muncitor necalificat conserve, agent de vânzări în comunicații, tâmplar, designer pagini web, agent de asigurări, etc.

Alex Săvescu

ȘTIRI