Peste 100 de persoane selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți de la FălticeniLocal

Peste 100 de persoane selectate în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți de la Fălticeni

       Accesări: 890

Funcționarii Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă Fălticeni au făcut bilanțul Bursei locurilor de muncă pentru absovenți care s-a desfășurat în această dimineață.

Potrivit șefului agenției, Constantin Balauseac, au venit să se întâlnească cu cei 15 angajatori (din care 1 angajator de inserție pentru persoane cu risc de marginalizare), un număr de 183 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă (din care 5 persoane aflate în risc de marginalizare socială).

În urma acestor întîlniri, 102 persoane au fost selectate în vederea încadrării (1 persoană aflată în risc de marginalizare socială).

Alte 4 persoane au fost angajate pe loc. Este vorba despre 1 persoană cu studii superioare (economist) și 3 persoane cu studii medii (1 operator calculator, 1 barman, 1 asistent medical).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Multe persoane s-au înscris și la cursurile de calificare profesională care vor fi organizate la nivelul agenției locale, pentru meserii cum ar fi cele de barman, lucrător comercial, bucătar, coafor, frizer.

După cum v-am informat inițial, Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă Fălticeni a contactat pentru această acțiune 63 de angajatori. La busă au participat 15 angajatori, cu un număr de 90 de locuri de muncă .

ȘTIRI