Persoanele vârstnice sunt victime sigure ale infractorilorRural

Persoanele vârstnice sunt victime sigure ale infractorilor

       Accesări: 45

Poliţiştii au un suspect în cazul unui furt comis miercuri, 17 septembrie, pe raza comunei Vadu Moldovei.

Din locuinţa unui bătrân a dispărut suma de 6.750 de lei. Suspect în cazul acestui furt este un bărbat de 27 de ani din Iaşi.

Cercetările continuă în vederea stabilirii activității infracționale a suspectului şi soluţionarea procedurală a cauzei.

***

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Marţi, 16 septembrie, un bărbat de 77 ani, din comuna Mălini, a fost înşelat de o persoană necunoscută, cu suma de 650 lei, în curtea unui spital, în municipiul Suceava.

Bătrânul era programat la o consultaţie, iar în momentul în care a ieşit din spital, a fost abordat de un bărbat necunoscut, care s-a recomandat ca fiind medic şi care i-a solicitat suma de 650 lei pentru a-i face comandă la farmacie de nişte medicamente străine. Victima i-a dat suma de bani, după care presupusul medic l-a trimis să pună o ştampilă la policlinică, unde, victima a  constatat faptul că a fost înşelat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorului şi recuperarea prejudiciului.

ȘTIRI