Persoanele vârstnice sunt victime sigure ale infractorilorRegional

Persoanele vârstnice sunt victime sigure ale infractorilor

Poliţiştii au un suspect în cazul unui furt comis miercuri, 17 septembrie, pe raza comunei Vadu Moldovei.

Din locuinţa unui bătrân a dispărut suma de 6.750 de lei. Suspect în cazul acestui furt este un bărbat de 27 de ani din Iaşi.

Cercetările continuă în vederea stabilirii activității infracționale a suspectului şi soluţionarea procedurală a cauzei.

***

Marţi, 16 septembrie, un bărbat de 77 ani, din comuna Mălini, a fost înşelat de o persoană necunoscută, cu suma de 650 lei, în curtea unui spital, în municipiul Suceava.

Bătrânul era programat la o consultaţie, iar în momentul în care a ieşit din spital, a fost abordat de un bărbat necunoscut, care s-a recomandat ca fiind medic şi care i-a solicitat suma de 650 lei pentru a-i face comandă la farmacie de nişte medicamente străine. Victima i-a dat suma de bani, după care presupusul medic l-a trimis să pună o ştampilă la policlinică, unde, victima a  constatat faptul că a fost înşelat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorului şi recuperarea prejudiciului.

Facebook Comments

ȘTIRI