Rural

Persoane necunoscute au furat economiile unei familii din Rădăşeni

       Accesări: 71

furt_bani_dolhesti* Cel puţin un suspect ar putea fi din Fălticeni

În seara zilei de vineri, 19 iunie 2015 (ora 22.45), o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a fost sesizată de o femeie de 62 ani, din comuna Rădășeni, despre faptul că, un bărbat de 41 ani, din municipiul Fălticeni și un tânăr necunoscut i-au sustras din locuință o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, bărbatul, a venit la domiciliul victimei, care l-a servit cu un pahar de vin, după care acesta a plecat, fiind însoțit de un tânăr necunoscut ce se afla cu autoturismul.

Ulterior, partea vătămată a plecat în grădină împreună cu soțul ei, însă a revenit după circa 10 minute, timp în care l-a surprins pe tânărul necunoscut ieșind din bucătărie, care i-a declarat că îl caută pe soțul femeii, însă a plecat în trombă cu autoturismul împreună cu bărbatul care îi vizitase mai devreme. Victima a intrat în bucătărie, ocazie cu care, a observat un sertar deschis și lipsa unei sume de bani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate de poliţiştii în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

ȘTIRI