Persoane în stare gravă după accidente rutiere la Preuteşti şi HorodniceniRural

Persoane în stare gravă după accidente rutiere la Preuteşti şi Horodniceni

       Accesări: 116

amulanta_spitalDouă accidente rutiere cu victime s-au produs joi, 18 iunie, în localităţi din zona Fălticeni.

Pe Drumul Judeţean  208, în interiorul comunei  Preuteşti, un bărbat de 35 ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul, datorită neatenţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu  autoturismul condus  regulamentar de  un bărbat de 64 ani din comuna Hîrtop.

În urma impactului, conducătorul auto din Hîrtop a fost rănit grav. Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele  fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După-amiază, la ora 16.45,  pe DJ 209 A, în afara comunei  Horodniceni, un bărbat de 54 ani din  municipiul Fălticeni, în timp ce  conducea autoturismul, s-a angajat în depășirea mopedului condus de un bărbat de 30 ani din localitate, ce nu posedă permis de conducere și care, fără să se asigure, a virat stângă, intrând în coliziune cu autoturismul.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma  impactului, a rezultat vătămarea corporala gravă  mopedistului, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul  etilotest, rezultatul  negativ, după care, la spital,  acestuia și victimei li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

ȘTIRI