Performeri fălticeneni la „Cupa Federaţiei la Culturism şi Fitness”Sport

Performeri fălticeneni la „Cupa Federaţiei la Culturism şi Fitness”

       Accesări: 311

Sâmbătă, 1 noiembrie 2014, Reghinul a găzduit „Cupa Federaţiei la Culturism şi Fitness”, a doua competiţie ca valoare în calendarul Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Evenimentul a adunat la start cei mai buni sportivi din România, între aceştia şi fălticenenii Cătălin Lemne şi Alin Stoica, sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Steel Man din Tîrgu Neamţ

Cătălin Lemne a confirmat şi de această dată că, în acest moment, este unul dintre cei mai buni sportivi la categoria Bodybuilding classic.

Cătălin s-a clasat pe locul 2, la -175 cm, după sportivul care a câştigat recent şi Campionatul Naţional (competiţie care i-a adus lui Cătălin Lemne locul 4 la nivel naţional).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Pregătirea mea a fost pentru locul doi. Sportivul de pe primul loc este unul dintre cei mai buni din România şi era în acest moment greu de depăşit. Pentru mine este un rezultat foarte bun,care îmi îmbogăţeşte palmaresul din 2014„, a declarat Cătălin Lemne pentru Cronica de Fălticeni.

De remarcat şi prestaţia fălticeneanului Alin Stoica (locul doi la „Cupa Fălticeni”, în luna octombrie). Sportivul pregătit de Cătălin Lemne, legitimat chiar în ziua concursului la clubul Steel Man, a obţinut medalia de bronz la categoria Culturism 70 kg. „Pot spune că rezultatul lui Alin mă mulţumeşte şi mai mult decât ceea ce am reuşit eu la acest concurs”, a precizat Cătălin Lemne.

La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă 8 noiembrie, este programat „Trofeul Steel Man”, la Târgu Neamţ.

ȘTIRI