Pepco și Profi deschid magazine în comuna MăliniRural

Pepco și Profi deschid magazine în comuna Mălini

       Accesări: 4511

Investitorii străini au ajuns la poalele Munților Stânișoara. Două companii importante în domeniul comerțului cu amănuntul vor deschide la Mălini primele unități din mediul rural al zonei Fălticeni. Lanțul de magazine Pepco și Profi deschid vara aceasta două magazine pe un teren aflat în centrul comunei.

Unitățile sunt amplasate una lângă alta și vor beneficia de o parcare comună. Lucrările de construcție au început în urmă cu câteva săptămâni.

Magazinele Pepco și Profi vor fi inaugurate cel mai târziu în luna august.

Unitățile sunt amplasate lângă șoseaua județeană DJ 209 A, ce leagă localitățile Mălini și Slatina. Odată cu aceste investiții, estimate la câteva sute de mii de euro fiecare, vor fi create aproximativ 30 de noi locuri de muncă

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Primul magazin Profi din mediul rural al zonei Fălticeni

Profi are 800.000 de clienți pe zi și peste 1.000 de magazine în România, fiind rețeaua cu cea mai mare extindere geografică din țară, și .

La Mălini va fi realizat un magazin în formatul Loco, care se adresează consecvent zonelor din afara marilor aglomerări urbane.

Profi se clasează printre primii trei angajatori pe piața forței de muncă din România, în segmentul de activitate, cu peste 16.000 de angajați.i.

Circa 80% dintre sortimentele aflate pe rafturile magazinelor sunt produse în România.

Pepco deschide la Mălini primul magazin rural din județul Suceava

Un alt nume imporant este Pepco. La Mălini, compania investește în primul său magazin aflat în mediul rural din județul Suceava.

În zonă mai sunt două unități la Fălticeni și Dolhasca, un alt magazin la Vicovu de Sus și alte patru în Suceava.

Pepco are peste 16.000 de angajați. Rețeaua de magazine depășește 1.500 de unități, dintre care peste 800 sunt în Polonia și peste 700 în restul Europei.

În fiecare lună, în magazinele noastre intră peste 15 milioane de clienți.

Magazinele Pepco oferă îmbrăcăminte pentru întreaga familie și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri.

Investiții pentru dezvoltare sustenabilă de Primăria Mălini

Comuna Mălini este una dintre cele mai dezvoltate localități din zona Fălticeni.

Activitățile comerciale de bază ale antreprenorilor locali sunt prelucrarea lemnului și a laptelui, însă turismul devine un segment tot mai atractiv la Mălini.

Din acest motiv administrația comunei Mălini pune un accent deosebit pe dezvoltarea turismului și în perspectiva faptului că localitatea va putea fi primi în viitor rangul de stațiune turistică, un plan pe care Gheorghe Flutur și primarul Petru Nistor vor să-l ducă la bun sfârșit.

În mod cert, tot mai mulți antreprenori români se arată interesați de potențialul deosebit al zonei Mălini.

Unii dintre aceștia au finalizat sau sunt în curs de finalizare a unor noi pensiuni la poalele munților Stânișoara, iar administrația locală dezvoltă și crează cadrul necesar pentru atragerea investitorilor prin investiții în extinderea rețelei de utilități și a modernizării infrastructurii.

ȘTIRI