Penny Market își anunță sosirea pe ușa Maternității din FălticeniActualitate

Penny Market își anunță sosirea pe ușa Maternității din Fălticeni

       Accesări: 97

penny-market

Un anunț surpriză. Azi-dimineață la intrarea în Maternitatea din Fălticeni vizitatorii și persoanele internate au dat cu ochii peste un afiș care i-a făcut pe mulți să ridice din sprâncene. Pe ușa care desparte intrarea de cabinetul pentru consultații era lipit noul Plan Urbanistic Zonal (PUZ).

Afișul include schița viitorului obiectiv de investiții cu reconfigurarea întregului ansamblu ce se va ridica pe strada Sucevei numărul 99, pe locul actualei Maternități.

Ceea ce a atras atenția este anunțul postat sub acronimul PUZ: Construire magazin alimentar Penny Market.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Nu știu cum a ajuns afișul acesta aici”, ne-a mărturisit unul din ginecologii de la Maternitatea Fălticeni. ”Dimineață l-am văzut și eu și colegii mei și am rămas surprins. Mămicile internate aici ne-au întrebat dacă mâine va mai fi sau nu unitatea medicală.”

Azi-dimineață unul din oamenii firmei care se ocupă cu evaluarea clădirii au lipit afișul, fără însă să vorbească sau să anunțe pe cineva.

Medicul Vlad Moraru, managerul Spitalului Municipal Fălticeni, spune că medicii s-au trezit pe ușă cu acesta și nimeni nu le-a spus vreo vorbă: ”Doar l-au lipit acolo și au plecat. Nu au vorbit cu nimeni.”

Penny Market ar urma să contruiască un magazin, o carmangerie și o parcare de 40 locuri pe locul actualei Maternități. Potrivit declarațiilor făcute în Consiliul Local, vor fi create câteva zeci de locuri de muncă. În ceea ce privește sortimentația oferită, aceasta este preponderent orientată spre alimentație.

După Billa, Kaufland și Lidl, prezente deja pe piața fălticeneană, Penny Market va fi al patrulea brand german de magazine care are ca activitate comerțul cu amănuntul.

Rudy Hödl

ȘTIRI