Peneliştii l-au adus pe Moş Crăciun la copiii instituţionalizaţi din FălticeniPolitică

Peneliştii l-au adus pe Moş Crăciun la copiii instituţionalizaţi din Fălticeni

Peneliștii fălticeneni au pregătit o surpriză frumoasă unui grup de copii aflați în grija statului. Lipsiți temporar sau permanent de ocrotirea părintească, aceștia au trăit cu bucurie momentul întâlnirii cu Moș Crăciun. Pentru ei bătrânul în haină roșie a venit cu câteva zile mai devreme.

Moș Crăciun le-a trecut pragul casei, ieri seară, cu desaga plină.

I-au fost alături membrii PNL, viceprimarul Gheorghe Aldea, consilierii locali Vasile Amariei și Cristi Bărăscu care le-au transmis mesaje le-au urat sărbători fericite în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Înainte de a primi darurile, cei șapte copiii instituționalizați de pe strada Republicii, aflați în așezământul de ocrotire al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Suceava, au ascultat și câteva sfaturi de viață de la Moș Crăciun. Tot ceea ce ei au putut dărui moșului au fost colindele și urările tradiționale ce au răsunat din glasuri pline de emoție.

Cadourile, parte a unei donații făcute de Organizația Municipală PNL Fălticeni, au constat în pachete cu dulciuri și mingi de fotbal.

Copiii s-au bucurat să descopere că anul acesta le-a fost îndeplinită cea mai mare dorință de sărbători: aceea de a avea propria lor minge.

Facebook Comments

ȘTIRI