Pediatria și chirurgia vasculară sunt disponibile la Alma ClinicActualitate

Pediatria și chirurgia vasculară sunt disponibile la Alma Clinic

       Accesări: 555

Noutăți de toamnă în sectorul medical local. Alma Clinic anunță creșterea numărului serviciilor de sănătate. Începând din luna octombrie s-au deschis două noi specialități, una dintre acestea fiind o premieră la Fălticeni.

Pediatria și chirurgia vasculară se adaugă unui vast pachet de competențe asigurat de medici din Suceava și Iași.

Examinările pediatrice sunt acordate de medicul primar Iulia Bivoleanu, în timp ce chirurgia vasculară, specialitate prezentă pentru prima dată în mediul clinic fălticenean, este deservită de medicul primar Baroi Livia Genoveva.

În sprijinului unui act medical de înaltă calitate, consultațiile se fac cu ajutorul celui mai nou ecograf doppler venos și arterial pentru membrele superioare și inferioare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Spectrul serviciilor oferite de Alma Clinic numără acum 16 specialități: Cardiologie, Chirurgie Plastică și Estetică, Ginecologie, ORL, Urologie, Dermatologie, Medicină Internă, Ecografie Generală, Nutriție, Endocrinologie, Neurologie, Alergologie, Medicina Muncii, Recuperare Medicină Fizică și Balneologie.

Programările se fac de luni până vineri între orele 7.30 – 19.00 și sâmbăta de la 8.00 – 14.00, la numărul de telefon 0754.471.246.

Dotat cu aparatură ultra-modernă, spații de așteptare generoase, centrul de sănătate Alma Clinic, situat pe strada Ana Ipătescu nr. 9A, lângă Piața Agroalimentară, se dorește o alternativă de top la serviciile medicale din zona Fălticeni.

ȘTIRI