Pe urmele celor care au comis furturi în Vadu Moldovei. Opt percheziții în localități învecinate și în FălticeniRural

Pe urmele celor care au comis furturi în Vadu Moldovei. Opt percheziții în localități învecinate și în Fălticeni

       Accesări: 928

Polițiștii au un fir și vor să facă lumină în cazurile de furt, cu autori necunoscuți, care au avut loc în ultima vreme pe raza comunei Vadu Moldovei.

Vineri, 27 mai, au avut loc percheziţii în vederea identificării unor persoane bănuite de furturi, a anunțat IPJ Suceava.

În urma continuării cercetărilor în cazurile a două furturi din imobile nelocuite, fapte comise în noaptea de 4/5 mai 2016, în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Fălticeni, echipaje de polițiști au efectuat 8 percheziţii domiciliare la locuinţe de pe raza comunelor Vadu Moldovei, Preuteşti şi Forăşti, precum şi în municipiul Fălticeni.

În urma acestor acțiuni, de la doi bărbați, unul de 33 de ani și celălalt de 36 de ani, ambii din comuna Preutești, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor electronice, scule electrice şi mecanice, în valoare de circa 10.000 lei, bunuri ce au fost recunoscute de una din părțile vătămate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Totodată, cu ocazia percheziţiei, la locuinţa bărbatului de 33 de ani, polițiștii au descoperit 179 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, fără documente legale, care au fost ridicate în vederea confiscării, suspectul fiind cercetat și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi bărbați, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

ȘTIRI